Προσοχή!

Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία στον χρήστη.

Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο.

ΕΝΤΑΞΕΙ

Περισσότερες Πληροφορίες

Προσωρινά δεν δεχόμαστε νέες παραγγελίες.

ΠΟΛ 1150, Άρθρο 39Α

Η ΠΟΛ 1150 αφορά αγορά μόνο κινητών τηλεφώνων, παιχνιδομηχανών, tablets και laptops. Όλα τα υπόλοιπα προϊόντα δεν υπάγονται στην συγκεκριμένη ΠΟΛ.

1) Η παραγγελία σας πραγματοποιείται ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

2) Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, λαμβάνετε email με τις πληροφορίες της παραγγελίας, και με τα στοιχεία τα οποία καταχωρήσατε.

3) Θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά, σαν απάντηση στο email της παραγγελίας σας τα στοιχεία μητρώου επιχείρησης απευθείας από το taxis.net σε αρχείο .pdf με αναγραφόμενη ημερομηνία ίδια με την ημερομηνία της παραγγελίας σας. Οποιαδήποτε άλλη μορφή δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

4) Έπειτα από τη διεξαγωγή σχετικού ελέγχου από την εταιρεία μας,  για τη διασταύρωση των στοιχείων που έχουν σταλεί, ως προς την ορθότητά τους, ενημερώνεστε για το τελικό πόσο που πρέπει να καταβληθεί στην τράπεζα. Σε καμία περίπτωση να μην πραγματοποιηθεί κατάθεση, πριν από την ενημέρωση του λογιστηρίου μας.

5) Η μεταφορά από τον εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό σας είναι ο μοναδικός τρόπος αποπληρωμής των τιμολογίων βάσει ΠΟΛ 1150, Άρθρο 39Α.

6) Με την ολοκλήρωση της μεταφοράς, μας αποστέλλετε σαν απάντηση στο email της παραγγελίας σας το ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΟ, στο οποίο αναγράφεται καθαρά ο εταιρικός λογαριασμός σας, καθώς επίσης και ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ του εταιρικού λογαριασμού σας.

Με την τήρηση όλων των σημείων, η εταιρεία μας προχωράει στην επεξεργασία και την εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Το novamera.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία εφόσον δεν πληρούνται, εν μέρει ή και συνολικά, τα παραπάνω.

Κανενός άλλου είδους συναλλαγή ή παραλαβή δεν καθίσταται αποδεκτή.

Αν υπάρχουν απορίες παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την φόρμα που ακολουθεί.